Награди и признанија 2016

Во специјалната едиција за ТОП 200 најголеми и најуспешни компании во Република Македонија , нашата компанија Квалитет Пром бележи драстичен прогрес. Статистиките велат дека за разлика од 2015 година кога сме се наоѓале на 91-вата позиција , во 2016 веќе се искачуваме како 74-та по ред најуспешна компанија во Република Македонија. Кога би се навратиле во рангирањето на фирми по однос на профитабилност , Квалитет Пром бележи ранг дури на 27-мата висока позиција. За крај Квалитет Пром се закити со 74-то место за воедно најголема компанија на нашата територија.